5 ugers forløb viljestærke januar2019

Slut fred med dit viljestærke barn!


Savner du overskud, god energi og hygge i familien, og har du ikke fundet nøglen til at slutte fred med dit viljestærke barn?  

Vi starter torsdag den 24. januar 2019 kl 19.00

Føler du at selvom du kæmper med at skabe forandring, at du ikke rigtig kommer nogen vejen eller at forandringen bare ikke sker.. og er du ved at løbe tør for ideer og tænker dig selv og din familie, som lidt af en lost case, hvor i bare ikke er egnet til det med familien..

Men et sted inderst inde har du stadig en tro og en håb om, at du faktisk kan lave det om, men du har bare ikke fundet de rette redskaber og værkstøjer til lige netop dig og din famillie endnu. Og du ved bare at livet i familien kan være så meget sjovere og lettere for jer..  

Jeg har selv været der, og jeg ved at det ikke er et sjovt sted at være. Jeg har selv følt mig totalt uduelig, og tænkt at jeg slet ikke skulle have fået børn.... 

Og da jeg følte mig mest uduelig kastede jeg mig over en masse foredrag, bøger og googlede på nettet...Men lige lidt hjælp det, tværdimod blev jeg bare mere frustreret..Så dette forløb er lavet til dig, så du ikke behøver gå samme bøvlede vej, som mig, men du kan gå en lettere og sjovere vej...Og det er den du får på mit online forløb... 

Og derfor har jeg har glædet mig til at kunne sende mit forløb ud til dig. Det har været så længe under vejs, men nu er det klar, og jeg har samlet al min bedste viden og værktøjer til dig.. 

Så tadaaaaa, her kommer det, mit online forløb: Slut fred med dit viljestærke barn og dig selv! Det er til modige og seje forældre, som bare er klar til at skabe forandring.. Og ja, det kan blive dig.


Giv dig selv, dine børn og din familie en gave for livet 


Det her får du ud af forløbet:  

 

  • Du finder ro i at du er den du er og at du er ok. 
  • Du lærer hvordan du støtter dit viljestærke barn i at være god ligesom som han/hun i virkeligheden er
  • Du bliver klædt på til at blive i dig selv, også i tilspidsede situationer. 
  • Du får redskaberne til at fixe situationen, hvis du nu skulle komme til at skælde ud
  • Du lærer at prioritere det der er vigtigt for dig, og også hvad der er mindre vigtigt at bruge dit fokus og krudt på. 
  • Du får et barn der trives og stopper med at kæmpe med dig og din familie. 
  • Du finder styrken i dig selv og ved at du til enhver tid kan finde svarere i dig selv, og tilliden til at alle svarene har du hos dig selv.. 
  • Du bliver klædt på til at deale med konflikter uden at skælde ud, blive utålmodig eller handle fra irritation
  • Du vil opleve at tingene falder på plads i familien, at der bliver plads til hygge og sjov og nærvær, og samtidig bliver du god til at passe på den vigtigste i dine børns liv- nemlig dig!
  • Måske vigtigst af alt, du finder ud af, at du er eksperten i dit liv..  


 


"Min mission er at alle familier skal have det godt. Og der er SÅ meget du selv kan gøre. Med mange små nemme justeringer vil du opleve stor forandring!"  Derfor har jeg lavet forløbet: Slut fred med dit viljestærke barn- og dig selv!  

Så det er altså ikke til dig, der kører med klatten som forælder og det kræver ikke, at du har masser af overskud og tid til at lave forandring. Forandringen kommer af sig selv, når du begynder at møde dit barn på en ny måde.  

Det er lavet til dig, som er udfordret som forælder, så du finder modet og troen på dig selv igen som forælder og samtidig bliver du klædt på til at løse konflikter, give dig selv og dit barn en god selvfølelse, deale med dit barns vrede og masser af andre emner...  

Om forløbet: 

  Hver uge vil der være et emne, som hver gang vil bringe dig tættere på dig selv og dit barn, give dig større styrke og viden, så du føler dig klædt på til de svære og tilspidsede situationer, der kan opstå i familien. 

Modul 1: Hverdagen med dit viljestærke barn og din families GPS  

• Hverdagen med et viljestærkt barn • At føle sig som en dårlig forældre, og hvordan kommer du til at føle dig ok igen! • Find svarene i dig selv, og stop din søgen • Dine og familiens værdier, som kan blive lige netop din families gps  

Modul 2: Find jeres vej til at skabe den familie du ønsker  

• Tag nye briller på, og se hvordan forandringen begynder at komme, nærmest helt af sig selv • Den fleksible vej, hvor der er plads til alle, er vejen til at slutte fred i familie og med dit viljestærke barn.. men fleksibel, hvornår og hvordan? Her bliver du klædt på til at tage en ny vej, hvor livet i familien bliver både nemmere og meget sjovere.. • Vi sætter fokus på dig, fordi du er den vigtigste i dit barns liv..  

Modul 3: Sådan støtter du dit barn, så det får god selvfølelse  

• Skab god selvfølelse, hvordan gør du det? • Selvfølelse kontra selvtillid, hvad er forskellen?  

Modul 4: Vrede, få nøglen til hvordan du dealer med dit barns vrede!  

• Hvordan kan du støtte dit barn til at deale med vrede… • Giv plads til vreden og lær ikke at være bange for den… her lærer du hvordan 

Modul 5: Slut fred og få skabt ro og hygge I familien  

• Stop med at være i krigzonen- skab fred, her lærer du hvordan • Sådan skaber du et frirum til alle i familien • Kom på samme hold…og se magien brede sig derfra  

   

Hvis du vil stå stærk i dig selv som forælder og tage lederskabet på dig, som den rare empatiske, søde og fleksible forælder, du altid har drømt om at være, så har du nu muligheden!  


Sagt af skønne tidligere deltagere efter forløbet:

"Jeg oplever at jeg er kommet nærmere min søn på en positiv måde."

"Jeg har fokus på de råd og teknikker jeg har lært, sådan så jeg oftere får taget de rigtige beslutninger i dagligdagen. Specielt i de svære situationer der opstår. Her er det blevet nemmere for mig at finde en god vej eller løsning."

"Jeg har fået en langt større tro på at den måde jeg gør tingene på er helt ok."

"At jeg sjældnere træffer de forkerte beslutninger eller "mister hovedet". Hvis jeg først bliver sur eller skælder ud, tager det endnu længere tid at få vendt situationen til noget positivt. Har fokus på at jeg sammen med min datter får løst konflikterne."

"Sikkerhed i vores ståsted om hvordan vi skal gribe situationen an, og optimisme om at der kan findes en indretning af hverdagen, hvor der er plads til os alle trods forskellighederne."

"Fordi de viljestærke børn kræver noget andet end det man hører og læser om andre steder! Forløbet her er unikt og kan skabe forandring hvis man er kørt fast." 

 "Det er det eneste sted jeg kender, hvor der er en forståelse og accept af de viljestærke børn" 


Snup en plads her
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Smilla Lynggaard  

Familierådgiver og forfatter til bogen: Slut fred med dit viljestærke barn og dig selv! og har rådgivet forældre til viljestærke børn siden 2012.  

Gift og har to drenge på 11 og 14 år.  

Jeg arbejder jeg ud fra den grundlæggende overbevisning, at der findes lige så mange gode måder at være forældre på, som der findes forældre.  

Det, som virker for naboen, virker måske ikke for dig og din familie – og det er helt ok.